Cursus ‘Maak 2022 jouw beste jaar ooit’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

2022 wordt een bijzonder jaar. Met het jaar van de Yang Water Tijger gaan we op 4 februari 2022 een nieuwe 3-jaars periode in waarin de hout energie centraal staat. Hout is het element en de energie van de lente, van groei en ontwikkeling, beweging, natuur, actie etc. Het is de energie van een nieuw begin, een nieuwe cyclus. En daar zijn we allemaal wel erg aan toe denk ik na de heftigheid van de afgelopen twee jaar. Wat de energie van 2022 voor jou persoonlijk betekent en hoe je die kunt gaan inzetten om van 2022 een jaar van flow, ontspanning en plezier te maken, kun je ontdekken in mijn online workshop ‘Maak van 2022 jouw beste jaar ooit’

Online workshop ‘Maak 2022 jouw beste jaar ooit!’

In deze online workshop ga je ontdekken hoe je kunt mee stromen op de energie van 2022. Hoe je kunt zorgen dat jij en je huis helemaal zijn afgestemd op de energie van 2022. Je krijgt inzicht in waar je focus op mag liggen in 2022, wat de belangrijkste thema’s zullen zijn, waar je kansen liggen en hoe je je mogelijke uitdagingen kunt ombuigen tot lessen en groeimomenten die je verrijken. En je huis gaat je daarbij helpen. Want als je weet waar de krachtplekken zitten in jouw huis in 2022, dan kun je intappen op deze positieve energie door daar veel aanwezig te zijn. En zo gaat de energie je helpen om makkelijker, sneller en geïnspireerder in actie te komen. Alsof je een duwtje in de rug krijgt van het universum. Hoe fijn is dat.

Deze workshop is een combinatie van Feng Shui en Chinese astrologie en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Op jouw huis, jouw persoonlijke geboortehoroscoop en jouw doelen of dromen voor 2022. Een workshop op maat dus.

Nog even op een rijtje – wat ga je in deze workshop leren:

  • wat de energie van 2022 in het algemeen gaat brengen en hoe je je daarop kunt inspelen
  • wat jouw persoonlijke focus, thema’s, kansen en uitdagingen voor 2022 zijn
  • wat de krachtplekken zijn in jouw huis of werkplek en hoe je deze kunt activeren om je te helpen je droomdoelen sneller en makkelijker te manifesteren
  • hoe je extra kansen in 2022 kunt ‘activeren’
  • in welke ruimtes in je huis of werkplek je juist beter minder vaak of niet kunt werken, zitten en slapen in 2022
  • wat je kunt doen om de minder goede energie van 2022 te neutraliseren, zodat je er geen ‘last’ van zult hebben
  • in welke regio’s van je huis en tuin je beter niet kunt verbouwen in 2022
  • concrete en praktische tools en tips om na de workshop meteen toe te passen in huis
  • en dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Deze workshop gaat niet alleen over de algemene energie van 2022, maar is juist ook afgestemd op jouw persoonlijke situatie, doordat we kijken naar de exacte ligging van jouw huis in combinatie met jouw geboortehoroscoop!

Heel veel plezier met deze workshop!