In 12 weken van Droom naar Droomleven (mei ’24)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Alles in ons leven creëren we twee keer. Eén keer in gedachten en één keer in het echt.
Alles dat je nu om je heen ziet bijvoorbeeld, is ooit ontstaan vanuit een gedachte, een idee. De computer of telefoon waar je dit nu op leest, de kleding die je draagt, het huis waarin je woont. Alles. Dus onze ideeën of gedachten zijn superkrachtig. Met onze gedachten creëren we ons leven, onze werkelijkheid.

Hoe mooi als je deze kracht, die jij in je hebt, kunt inzetten om jouw droom tot leven te brengen. Om het leven te creëren waar je helemaal verliefd op bent. Fantastisch toch?

Op ieder vlak in je leven, gezondheid, werk, relaties, geld, kun je dit allermooiste leven creëren. Ook als je nu voor grote uitdagingen staat in je leven. Of als je geen idee hebt hoe dat droomleven er dan uit ziet. Of als je denkt dat jouw leven nu eigenlijk al best ok is.

YOU ARE MEANT FOR MORE!

Jij verdient het leven van je dromen. Gewoon. Omdat je daarvoor in de wieg gelegd bent. En in dit programma ga ik je helpen om dat leven voor jezelf te creëren. In 12 weken gaan we samen aan de hand van 12 stappen jouw droomleven onderzoeken, ontwerpen en bouwen! Zonder hard te werken. Zonder struggle. Maar vanuit ontspanning en plezier.

Iedere week ontvang je een online les van een van de stappen (video en/of audio), een aantal soul-work opdrachten en een live online Zoom om samen door de les van de week heen te gaan en je vragen te kunnen stellen. Ook is er een besloten community, waar je kunt delen en verbinden met de andere groepsleden en we elkaar accountable kunnen houden voor ons besluit om ons mooiste leven te gaan leven!

Start:
16 mei 2024

Waar:
in jouw eigen online omgeving (de videolessen) en via zoom (wekelijkse Q&A). Alle replays van de live zoom-sessies komen ook in je online omgeving te staan, zodat je deze terug kunt kijken.