(Tap)meditatie ‘Ontspan je angst en onrust in woelige tijden’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Deze tap-meditatie heb ik opgenomen in maart 2020 toen de uitbraak van het Covid-19 virus ons op z’n heftigst trof. Om me heen zag ik zoveel angst, onzekerheid en onrust over wat er om ons heen gebeurde op dat moment en ook bij mij speelde het af en toe op. Vooral de angst die ik zag bij mijn ouders, raakte mij ontzettend.

Op dat soort momenten, wanneer ik zelf angst of onrust in mijn lichaam voel, ga ik vaak ‘tappen’ (EFT Emotional Freedom Technique) om wat rustiger te worden. EFT is een soort acupunctuur voor je emoties. Een supermakkelijke en effectieve techniek om je emoties en je ‘mind’ wat rustiger te maken, je stresshormonen te verlagen en daarmee je immuunsysteem te ondersteunen.

Ik wilde ook met mijn ouders een mooie tap-meditatie doen, om hun onrust een beetje te kanaliseren en hen uit te leggen hoe dat precies werkte. Van daaruit ontstond de inspiratie, om hierover een korte video te maken en de meditatie op te nemen. Voor hen. Maar ook voor jou. Want ik denk dat het voor iedereen fijn is, om een soort toolbox binnen handbereik te hebben, waar je af en toe uit kunt putten als je het even moeilijk hebt.