(Tap)Meditatie ‘Rust in je hoofd’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Met onze mind kunnen we de meest fantastische dingen creëren en manifesteren, maar hij kan ons ook behoorlijk in de weg zitten juist als we willen manifesteren. Niet helpende gedachten, verhalen die we onszelf vertellen, alle mogelijke (ramp)scenario’s,  ‘wat als…’ etc etc.

Over-denken wordt vaak gevoed door stress en als je niet uitkijkt wordt het een gewoonte. Dit patroon van al dat over-denken ontstaan vanuit onze overleving, omdat onze mind ons wil helpen om problemen op te lossen, betere keuzes te maken en ons wil beschermen tegen alles wat er mis kan gaan. Heel belangrijk ook natuurlijk, want daardoor kunnen we inschatten wanneer iets wel of niet goed gaat uitpakken voor ons en bijsturen waar nodig. Maar het kan ons ook helemaal vastzetten, waardoor we niet meer in beweging komen. Ken je dat?

Juist voor dat soort momenten heb ik de tapmeditatie ‘Rust in je hoofd’ voor je opgenomen. Zodat je die monkey-mind weer even tot rust kan brengen en vanuit daar kunt voelen wat je écht wilt of wat écht belangrijk is in het moment en welke stappen je vanuit dat gevoel kunt of wilt zetten.

Duurmeditatie: +/- 15 minuten

EnYoY!