Workshop ‘Activeer je superkracht’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Iedereen heeft bij zijn geboorte unieke talenten meegekregen. Sommige bewust en andere onbewust. Een van die talenten is jouw Superkracht. Het is dat deel van jou, waarmee je het makkelijkste kunt creëren en die jou de drive geeft om jouw volste potentieel te leven. Het is jouw rechtstreekse lijntje met het Universum en je persoonlijke helper om jouw droomleven te manifesteren: ontmoet jouw Guardian of Destiny.

In deze workshop ga je ontdekken welke van de 10 superkrachten jouw persoonlijke Guardian of Destiny is, welk (verborgen) talent er bij die superkracht hoort en hoe je deze kunt activeren en gebruiken om jouw droomleven te manifesteren.

De basis van deze workshop is het eeuwenoude oosterse Qi Men Dun Jia systeem, dat door de oude Chinese keizers al gebruikt werd om te bepalen wat de juiste strategie was om hun battles (oorlogen) te winnen. In de tijd van nu is het een fantastisch systeem om inzicht te krijgen in welke acties jij op dit moment kunt nemen en welke talenten jij kunt inzetten om dichter bij jouw droomdoelen te komen.

Doe je mee?