Workshop ‘Jouw focus voor september 2022’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Woensdag 7 september 2022 is de start van de maand September volgens de Chinese Astrologie. De maand van yin aarde haan. September is de tweede maand van het ‘metaal-seizoen’ (augustus-september-oktober). En in de tweede maand is de energie het meest ‘puur’ of op zijn piek. Wat deze yin aarde-metaal energie voor jou betekent, hangt af van jouw Chinese geboortehoroscoop, ofwel je Destinykaart.

Je Destinykaart vertelt je welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en hoe je daarmee om kunt gaan.. Superfijn om dat te weten, want dan kun je je daarop voorbereiden en veel makkelijker je focus, doelen en acties bepalen op welk vlak in je leven dan ook. Het manifesteren van je doelen of dromen voelt dan niet meer als hard werken, doelloos rondzwemmen of onhaalbaar. Maar als gemakkelijk, leuk, met resultaat en op een manier die helemaal past bij wie jij in essentie bent.

Iedere maand geef ik mijn klanten aan de hand van hun persoonlijke geboortehoroscoop handvaten om hun focuspunten of doelen, kansen en uitdagingen voor de komende maand helder te krijgen en hun belangrijkste acties te bepalen. Daarnaast deel ik met ze wat maandelijks de krachtplekken zijn in hun huis of werkplek, vanuit waar ze met meer focus, ontspanning én resultaat aan hun doelen en dromen kunnen werken.

In deze workshop geef ik ook jóu een sneakpeak in hoe de maand september er voor je uit gaan zien en welke rol er voor jóu deze maand is weggelegd op basis van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. In de workshop deel ik op een simpele en inspirerende manier:

  • wat de energie van de maand september brengt en hoe jij op basis van jouw persoonlijke Destinykaart kunt zien wat dat voor jou betekent qua thema’s en focuspunten voor de maand
  • waar je mogelijk tegenaan zou kunnen lopen in de maand september en hoe je daar mee om kunt gaan.
  • wat de beste plekken in huis/kantoor zijn in de maand september van waar uit je het beste kunt werken

Voor deze workshop hoef je niets te weten van Chinese Astrologie of Feng Shui om er concreet mee aan de slag te kunnen, want ik geef je alle info en die je nodig hebt om hiermee te kunnen werken.

Workshop duur: +/- 1,5 uur

EnYoY!