Workshop ‘Jouw Joy-emergency-toolkit voor donkere dagen’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Wanneer je druk bent, het moeilijk hebt, je zorgen maakt of je uitgeput voelt is ‘Joy’ meestal het laatste waar je mee bezig bent. Je bent dan vooral aan het overleven. En om je dan te focussen op Joy komt waarschijnlijk überhaupt niet in je op.

Maar Joy is vaak juíst op dat soort momenten dé ingang om die neerwaartse spiraal van gevoelens als angst, negativiteit of verdriet weer om te draaien!

Joy is geen afleiding. Het is noodzaak.
Het maakt ons gezonder.
Het brengt ons tot leven en maakt ons leven leuker.
Het helpt ons om beter om te gaan met stressvolle situaties.

En jij verdient joy! Iedere dag! In ieder moment.
Niet verdienen als in dat je er iets voor moet doen. Maar gewoon. Omdat je bestaat.

Maar hoe doe je dat? Hoe focus je op joy, ook in lastige tijden?

In deze workshop ga ik je helpen om jouw eigen unieke joy toolkit samen te stellen, die je kunt gebruiken om jouw leven lichter, leuker en makkelijker te maken op momenten dat het even moeilijk is.

Je gaat in deze workshop:

  • ontdekken wat jouw joy-identiteit is en hoe jouw leven eruit ziet als je dit stukje van jezelf meer de ruimte zou geven.
  • ervaren hoe je op ieder moment in verbinding kunt zijn met jouw inner joy op een super makkelijke manier, ook in stressvolle situaties
  • leren hoe je de dagelijkse dingen meer joyfull kunt maken, zodat je leven als vanzelf leuker en lichter wordt
  • je eigen joy-emergency-toolkit maken, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken, zodat je er klaar voor bent als er (weer) een stressvolle situatie op je pad komt!

Na afloop van deze workshop heb je de tools in handen in om de negatieve spiraal van stress, zorgen of angst te doorbreken door op een super simpele manier meer joy in je leven te brengen.

En het toffe is, hoe meer Joy jij in je leven brengt, hoe meer Joy en overvloed als vanzelf naar je toekomt. Én je maakt de wereld een stukje joyfuller!

Workshop duur: 2 uur (video)

EnYoY!