Workshop ‘Ont-dek je element met Chinese Astrologie’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

In deze gekke tijd is het soms moeilijk om goed bij jezelf te blijven. Er verandert zoveel om ons heen en bewust of onbewust veranderen we zelf mee. De kunst is om in die verandering juist dieper naar jezelf toe te groeien in plaats van van jezelf weg te gaan. In jouw centrum van de orkaan te blijven. Door de bewustzijns-verhoging die nu plaats vindt, komen er ook bij velen van ons meer essentie-vragen naar boven zoals: wie ben ik nou eigenlijk ook al weer?  Waar sta ik voor? Wat is mijn bijdrage nu? Waar wordt ik gelukkig van? Wat wil en kan ik in deze periode en erna? Wat is mijn levensmissie? 

Tijdens de workshop ‘Ont-dek je element met de Chinese astrologie’ laat ik je opnieuw kennis maken met jezelf langs de weg van de Chinese Astrologie en jouw essentie-energie. Wanneer voel jij je helemaal in je element? En wanneer voel je dat juist niet? Wat zijn je (verborgen) talenten. Wat is jouw belangrijkste kracht en wat zijn je valkuilen? Welk (verborgen) talent kun je juist nu, tijdens de periode van crisis, verder ontwikkelen? En welke mensen in jouw omgeving kunnen je daarbij helpen?

Deze workshop is heel praktisch en down-to-earth en na afloop heb je aantal duidelijke handvatten om een volgende stap te zetten naar het leven in de flow van jouw essentie. Voorkennis van de Chinese astrologie is niet nodig.