Workshop ‘Ont-dek je onbewuste blokkades met Chinese astrologie’ – deel 2

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Voel jij het verlangen om te leven vanuit inspiratie, flow, ontspanning en plezier? En voel je tegelijkertijd dat iets jou daar nu nog in blokkeert? Wil je weten hoe je jezelf kunt ‘unblocken’ om (weer) contact te maken met die stromende levensenergie, jouw creatiekracht, die jou helpt om alles te manifesteren wat je maar wilt? Kom dan naar deel 2 van de workshop ‘Ontdek je onbewuste blokkades met Chinese astrologie’.

Na workshop deel 1 waarin ik laat zien wat voor jou de sleutel is tot het loslaten van je angsten om naar een volgend level te groeien in je leven, ga ik in deel 2 van deze workshop nog een laagje dieper duiken in jouw Destinykaart.

We gaan onderzoeken welke belangrijke levenslessen of talenten er ‘verborgen’ zitten in jouw Destinykaart en dus in jou en die na deze workshop het ‘licht’ mogen gaan zien.

Deel 1 van de workshop ging over je onbewuste blokkades. Deel 2 van de workshop gaat over je onderbewuste blokkades.

Je Destinykaart, ofwel Chinese geboortehoroscoop, is een soort handleiding van je leven. Deze geeft je inzicht in wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt, welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en welke lessen je daaruit mag leren.

Hoe beter je deze handleiding leert lezen, hoe sneller je door je lessen heen flowt en hoe makkelijker, leuker en comfortabeler je leven wordt!

Voor deze workshop heb je geen enkele voorkennis nodig van Chinese Astrologie, want ik leg je alles in Jip en Janneke taal uit.

Het enige dat je nodig hebt is een flinke bak nieuwsgierigheid en een open blik!