Voorbereiding

Jaaaa! We gaan bijna beginnen! Hier vind algemene informatie voor het programma ‘In 12 weken van droom naar droomleven’.

Het programma


Het 12-weken programma bestaat uit 4 fasen:

– In week 1 t/m 3 gaan we jouw droomleven ontwerpen. We gaan een stevig fundament maken en bouwen van hoe jouw droomleven eruit ziet op de belangrijkste 4 gebieden in je leven: liefde en relaties, gezondheid, werk/creatieve expressie en geld. We gaan jouw droom-ontwerp testen. We gaan onderzoeken welke niet helpende overtuigingen jou wellicht nog in de weg zitten bij het bouwen van je droomleven. En we gaan ervoor zorgen dat jij tot in iedere vezel van je lichaam kunt voelen dat jij het verdient om jouw mooiste leven te leven.

– In week 4 t/m 7 gaan we de brug bouwen en oversteken tussen het leven dat je nu hebt en het leven waar je naar verlangt, ofwel je droomleven. In deze weken ga je vrienden worden met je angst, de wet van de aantrekkingskracht activeren en je percepties onderzoeken en werken met de kracht van vergeving.

– In week 8 t/m 11 gaan we je droomleven bouwen! Je gaat contact maken met je innerlijke stem, een supportsysteem bouwen, je mind trainen om gefocust te blijven op je droomleven en de kracht van falen ontdekken en onderzoeken.

– In week 12 gaan we vieren en oogsten!

In onze welkomstmeeting op donderdag 14 september ga ik je er nog veel meer over vertellen. Dus zorg dat je daar in ieder geval bij kunt zijn, want dat is het begin van je nieuwe leven! Ook kun je daar alle vragen aan me stellen die je verder nog over het programma hebt.

Lesdata:

Iedere woensdagavond van 19.30-20.30/21.00 uur ontmoeten we elkaar live via Zoom. In deze meetings nemen we de les/stap voor de komende week door, zodat je die in de week erna kunt gaan toepassen en integreren in je leven.

Op donderdag 14 september is onze eerste meeting, dit is een welkomstmeeting en de enige meeting op donderdagavond. Deze meeting begint om 19.00 uur. Daarin kun je kennismaken met de andere deelnemers, zal ik met je delen wat je kunt verwachten gedurende het programma en kun je eventuele vragen stellen die je nog hebt m.b.t. het programma.

Op woensdag 20 september is de eerste live les om 19.30 uur en duurt ongeveer 60-90 minuten. Daarna volgt iedere woensdagavond de volgende les. Hieronder een overzicht van alle data:

Welkomstmeeting: donderdag 14 september 19.00 uur
Week 1: woensdag 20 september 19.30 uur
Week 2: woensdag 27 september 19.30 uur
Week 3: woensdag 4 oktober 19.30 uur
Week 4: woensdag 11 oktober 19.30 uur
Week 5: woensdag 18 oktober 19.30 uur
Week 6: woensdag 25 oktober 19.30 uur
Week 7: woensdag 1 november 19.30 uur
GEEN LES OP woensdag 8 november (integratieweek)
Week 8: woensdag 15 november 19.30 uur
Week 9: woensdag 22 november 19.30 uur
GEEN LES OP woensdag 29 november (integratieweek)
Week 10: woensdag 6 december 19.30 uur
Week 11: woensdag 13 december 19.30 uur
Week 12: woensdag 20 december 19.30 uur

Facebookgroep

Om ervaringen tijdens je reis te delen of vragen te stellen over het lesmateriaal gedurende de week is er een besloten Facebookgroep. Als je wilt kun je je via deze link aanmelden voor de Facebookgroep.
Ik zal een aantal keer per week in de groep aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Zoomlink live lessen

De link naar live lessen is ieder week hetzelfde en is deze link:

>> Klik hier voor de zoomlink naar de woensdagavond live’s <<

Van al deze ‘live’ sessies komt een replay beschikbaar, maar ik wil je echt adviseren om tijd vrij te maken om bij de live meetings te zijn. We hebben het hier over een plan voor de rest van je leven, daar wil je tijd voor vrij maken en een commitment aan maken 🙂

Ik heb er ongelooflijk veel zin in om dit avontuur met jou en de andere deelnemers aan te gaan en ik beloof je dat jouw leven er over 12 weken heel anders uit ziet als je gaat werken met de 12 stappen die ik je in dit programma aandraag. De stappen werken als jij er mee gaat werken.

Heel veel liefs en tot donderdag 14 september op onze welkomstbijeenkomst!

Liefs, Yolanda